78207

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radim Polášek (e-mailem) --- 2. 6. 2005
Re: Cena medu - med do vína

Zdravím,
jak se dělá ovocná medovina?

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "Jan Čáp" <>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Wednesday, June 01, 2005 1:26 PM
Subject: Re: Cena medu - med do vína


> > přesvědčit, že když do toho vína dají místo cukru třeba řepkový med
> > od včelaře, že to víno bude nejen chutnější, ale i zdravější?
>
> Dávat med do ovocných vín místo cukru může odradit - na první pohled to
> vypadá jako něco co se prodraží.
>
> Nebylo by lepší jim doporučit, ať si zkusí udělat ovocnou medovinu
> (melomelu)?
>
> Honza


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 10670


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu